Испания изненадващо загуби визитата си на Шотландия от квалификациите за Евро 2024, но новият селекционер

...
Испания изненадващо загуби визитата си на Шотландия от квалификациите за Евро 2024, но новият селекционер
Коментари Харесай

Селекционерът на Испания шокира: Играхме добре, няма за какво да упрекна играчите

Испания изненадващо загуби визитата си на Шотландия от квалификациите за Евро 2024, само че новият селекционер на иберийците Луис де ла Фуенте съобщи, че е удовлетворен от представянето на отбора и няма аргументи да подлага на критика футболистите. 

“Направихме много неща по верния метод в търсене на добър резултат. Ще запазя като спомен позитивните моменти. Има какво да подобряваме, само че съм удовлетворен от отношението на футболистите. Най-важното е да си извадим точните заключения ”, коментира Де ла Фуенте. 

“Двата гола бяха плод на случайности. Не мога да укори играчите. На това равнище всеки подробност може да се окаже решителен. През първото полувреме доминирахме, а след това противникът отби всички наши офанзиви. Мачът в действителност беше доста сложен и Шотландия наказа грешките ни. Не обвинявам нито Педро Поро, нито Даниел Карвахал. Това бяха естествени футболни обстановки. Създадохме положения и като цяло ми хареса, че играхме по метода, по който искахме ”, продължи испанският селекционер. 

“Тази загуба не трансформира проектите ни. Остават още 6 мача и задачата ни е да спечелим всеки от тях. Знаехме, че няма да е елементарно. Ние имахме повече положения, но Шотландия реализира своите. За 4 дни тренировки отбелязахме сериозен прогрес. Имам хрумвания, над които ще работя. Трябва да запазим увереността си. Днес ни липсваха само головете. Убеден съм, че ще ставаме все по-добри ”, заключи Де ла Фуенте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР